• Tonijn Kom Aan Tafel!
  • Kerkbuurt Kom Aan Tafel!
  • Restaurant Kom Aan Tafel!

Vacatures

 

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

 

 

zelfstandig werkend kok/medewerker keuken (m/v)

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok/medewerker keuken voor 32-38 uur per week. Ervaring niet vereist!

 

Wie zijn wij?
Kom Aan Tafel! is een multifunctioneel horeca-bedrijf in het centrum van Sliedrecht. Zo beschikken we over een ijssalon met ambachtelijk schepijs, een sportkantine waar sporters voor of na de training/wedstrijd iets kunnen drinken en een restaurant met 65 zitplaatsen waar we lunches, high tea's en onbeperkt tapas serveren.

 

Wat je gaat doen?

Je werkt in keuken met een klein en gezellig team en verzorgt de lunch/tapas voor onze gasten en de voorbereidingen hiervoor. Afhankelijk van het rooster ben je verantwoordelijk voor de lunch, desserts of koude kant in de keuken.

Er zijn verschillende diensten beschikbaar en die draai je wisselend. Wij bieden dagdiensten (10.00 - 16.00 uur), tussen diensten (14.00 - 23.00 uur) en avonddiensten (16.00 - 23.00 uur). Zo is iedere dag anders en maak je alles mee.

 
 

  
 
Zie jij het wel zitten om te werken bij het leukste horecabedrijf van Sliedrecht? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@kom-aan-tafel.nl en wie weet tot snel!