• Kerkbuurt Kom Aan Tafel!
  • Tonijn Kom Aan Tafel!
  • Restaurant Kom Aan Tafel!

Vacatures

 

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

 

Wie zijn wij?
Kom Aan Tafel! is een multifunctioneel horeca-bedrijf in het centrum van Sliedrecht. Zo beschikken we over een restaurant met 65 zitplaatsen waar we lunches, high tea's en onbeperkt tapas serveren, een ijssalon met ambachtelijk schepijs, een zaal voor feestjes/partijen, workshops en vergaderingen en een sportkantine waar sporters voor of na de training/wedstrijd iets kunnen drinken.

 

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures beschikbaar:

 
 

  
 

1e medewerker bediening (m/v)

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een medewerker bediening met leidinggevende skills voor 24-38 uur per week.

 

Wat je gaat doen?

Onze gasten laten genieten natuurlijk ;) Je serveert de lekkerste drankjes en gerechten en dat met een lach op je gezicht.
Je geeft leiding aan 2-3 collega's en bent er tijdens je dienst voor verantwoordelijk dat alles in goede banen wordt geleid
Samen met je collega's ruim je aan het eind van de dag het restaurant op, zodat alles weer netjes is voor de volgende dag.
 
 

  
 
Zie jij het wel zitten om te werken bij het leukste horecabedrijf van Sliedrecht? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@kom-aan-tafel.nl en wie weet tot snel!