• Tonijn Kom Aan Tafel!
  • Kerkbuurt Kom Aan Tafel!
  • Restaurant Kom Aan Tafel!

Onze thee

 

De thee die geserveerd wordt bij Kom Aan Tafel! is van Pure Tea. Pure Tea is een compleet nieuw theeconcept en zeer uniek. U zult deze thee niet snel ergens anders tegen komen. 

 

De verschillende smaken thee bestaan uit de eerste pluk, dat wil zeggen de hoogste kwaliteit thee die haalbaar is, en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen zoals de meeste theeën. Pure Tea wordt geselecteerd door een team van theekenners uit het Verre Oosten en Europa. Door deze samenwerking kan Pure Tea zich onderscheiden en een zeer hoge kwaliteit garanderen. Tevens heeft Pure Tea een verrassende uitstraling die de beleving van thee op een zeer hoog niveau brengt.

 

De Pure Tea theeplantage bevindt zich in China op de Tian Hu Shan, een flinke berg in het Tianshan gebergte in de provincie Ningde. De Tian Hu Shan is 1300 meter hoog en is opgebouwd uit meerdere niveaus. Ideaal voor theeverbouwing omdat er jaarlijks ruim 1900 milimeter zuiver regenwater valt. Het bos en de natuurlijke vochtigheid geven de berg een zeer voedingrijke grond. Een geweldige bodem dus voor een goede theeplantage.