• Tonijn Kom Aan Tafel!
  • Kerkbuurt Kom Aan Tafel!
  • Restaurant Kom Aan Tafel!

Take (us) Away!

 

Helaas is de horeca door de nieuwe maatregelen opnieuw hard getroffen en moeten wij tot zeker 14 januari gesloten blijven. Gelukkig hoef je ons niet te missen want op donderdag tot en met zondag kun je een selectie van onze gerechten voor thuis bestellen. 

 

Zo vind je onder andere onze hardlopers van de lunchkaart op het take away menu. Daarnaast hebben wij ook 2 tapasboxen samengesteld met daarin een selectie van onze populairste koude en warme tapasgerechtjes. Naast deze tapasboxen zijn er ook een aantal gerechtjes los bij te bestellen. En om het helemaal af te maken staan er op ons take away menu ook diverse dessertjes. 

 

Bestellen van onze take away-gerechten kan tot uiterlijk 16.30 uur voor dezelfde dag of tot 7 dagen vooruit.

 

Onder de knop BESTELLEN (rechtsonder op onze website) vind je alle gerechten, dranken en mogelijkheden. Het plaatsen van een bestelling kan alleen via onze website. Dit in verband met het contactloos betalen. Per tijdstip kunnen wij maar een beperkt aantal bestellingen aannemen. Dus wees op tijd! Eventueel kun je je bestelling alvast een aantal dagen van tevoren doorgeven, zodat je gegarandeerd kan genieten van onze gerechten.

 

We hopen dat je zult genieten van onze gerechten en hopen je snel weer bij ons aan tafel te kunnen begroeten. Stay safe!

 

 

 

PLAATS EEN BESTELLING!