• Kerkbuurt Kom Aan Tafel!
  • Tonijn Kom Aan Tafel!
  • Restaurant Kom Aan Tafel!

Take (us) Away!

 

Helaas is de horeca door de nieuwe maatregelen opnieuw gesloten. Gelukkig hoef je ons niet te missen want op donderdag tot en met zondag kun je een selectie van onze gerechten voor thuis bestellen. 

 

Tijdens de lunch (vanaf 12.00 uur) kun je kiezen uit een aantal heerlijke broodjes, onze populaire sandwiches, een beefburger of een salade. 

 

Voor het diner (vanaf 17.00 uur) hebben wij een voordelige tapasbox samengesteld met daarin een selectie van onze populairste tapasgerechtjes. Naast deze tapasbox zijn er ook een aantal gerechtjes los bij te bestellen. En om het helemaal af te maken staan er op ons take away menu ook diverse dessertjes. 

 

Bestellen van onze take away-gerechten kan tot uiterlijk 16.30 uur voor dezelfde dag of tot 7 dagen vooruit.

 

Onder de knop BESTELLEN (rechtsonder op onze website) vind je alle gerechten, dranken en mogelijkheden. Het plaatsen van een bestelling kan alleen via onze website. Dit in verband met het contactloos betalen. Per tijdstip kunnen wij maar een beperkt aantal bestellingen aannemen. Dus wees op tijd! Eventueel kun je je bestelling alvast een aantal dagen van tevoren doorgeven, zodat je gegarandeerd kan genieten van onze gerechten.

 

We hopen dat je zult genieten van onze gerechten en hopen je snel weer bij ons aan tafel te kunnen begroeten. Stay safe!

 

Download hier ons take away menu in PDF-formaat

 

 

PLAATS EEN BESTELLING!