Onbeperkt tapas - 33,75 per persoon inclusief desserts (kinderen t/m 12 jaar 15,- per persoon)
Bij groepen van 10 personen of meer werken wij met een groepsmenu
Vegetarisch
Salade van parelcouscous met courgette en rode paprika
Peppersweets gevuld met roomkaas
Tortillachips met crème fraîche & chilisaus
Gebakken champignons in knoflook-kruidensaus
Spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum
Kroketjes met smeuïge kaas
Aardappeltjes met aioli & chilisaus
Lolly van geitenkaas met een korst van pistache, cranberry en honing
Frietjes van zoete aardappel met truffelmayonaise
Huisgemaakt soepje van courgette en roomkaas
Uienringen in een krokant jasje
Pita met falafel en tzatziki
Gefrituurde camembert met cranberrysaus
Bitterballen van oesterzwam
Turks brood met kruidenboter, aioli en tomatentapenade
Huisgemaakte friet met mayonaise
Frisse rauwkostsalade met thousand island dressing
Vlees
Galiameloen met serranoham
Mini pita met gyros en tzatziki
Kort gegrilde ossenhaas met soja-sesamdressing en lente-ui
Loempia van pulled pork met coleslaw en barbecuesaus
Pittig gekruide spareribs
Mini hotdog met Sriracha-mayonaise en gebakken uitjes
Gebakken geitenkaasjes omwikkeld met spek en tijm-honing
Carpaccio met pesto-crème
Gebakken varkenshaas met rode portsaus
Kiphaasje in een krokant jasje met honing-mosterd
Mini hamburger met burgersaus
Japanse kippasteitjes met ponzu sojasaus
Pittige kipfilet met ui en paprika
Ossenhaaspuntjes met paprika, lente-ui, champignons en teriyaki-saus
Huisgemaakte kipsate met satesaus
Biefstukje van Iers rund met pepersaus
Vis
Pittige garnalen in knoflookolie
Rolletjes zalm met citroendressing
Kort gegrilde tonijn met sesamkorst en limoen-koriandermayonaise
Garnaaltjes met sla en cocktailsaus
Krokante sushi-rol met surimi, sesamsoja en Kewpie mayonaise
Kroketjes met garnalen
Garnalen in knoflookolie
Gekruide kibbeling met ravigotesaus
Gebakken tongfilet met beurre blanc
Zalm uit de oven met frisse limoensaus
Stoofpotje van zalm, garnaal, mossel en koolvis met saffraansaus
Nagerechten
Klassiek Italiaans dessert met lange vingers, koffie en mascarpone
Fris soepje van roodfruit met frambozenijs
Huisgemaakte brownie met vanille-ijs
Karamel- en vanille-ijs met karamelsaus en stukjes karamel
Spaanse donuts met nutella
Cheesecake van passievrucht met een bodem van granola
Gekarameliseerde ananas met kokosroom
Crème Brulée van Baileys
Warm chocolade taartje met zachte vulling
Brosse koekbodem met stevige karamel, afgetopt met chocola en fleur de sel