Onbeperkt tapas - 34,75 per persoon inclusief desserts (kinderen t/m 12 jaar 15,- per persoon)
Bij groepen van 10 personen of meer werken wij met een groepsmenu
Vlees
Galiameloen met serranoham
Spiesje van hertenbiefstuk met chocolade-wildsaus
Kort gegrilde ossenhaas met soja-sesamdressing en lente-ui
Loempia van pulled pork met coleslaw en barbecuesaus
Smokey gehaktballetjes met spek & barbecuesaus
In abdijbier gestoofd rundvlees met aardappelgratin
Gebakken geitenkaasjes omwikkeld met spek en tijm-honing
Carpaccio met pesto-crème
Gebakken varkenshaas met rode portsaus
Kiphaasje in een krokant jasje met honing-mosterd
Mini hamburger met burgersaus
Japanse kippasteitjes met ponzu sojasaus
Pittige kipfilet met ui en paprika
Ossenhaaspuntjes met paprika, lente-ui, champignons en teriyaki-saus
Huisgemaakte kipsate met satesaus
Biefstukje van Iers rund met pepersaus
Gemengde sla met krokante kip, grana padano, croutons & caesardressing
Kroketjes gevuld met indische rendang
Vegetarisch
Salade van penne met pesto & zongedroogde tomaat
Peppersweets gevuld met roomkaas
Tortillachips met crème fraîche & chilisaus
Gebakken champignons in knoflook-kruidensaus
Mozzarella met tomaat & basilicum-olie
Kroketjes met smeuïge kaas
Aardappeltjes met aioli & chilisaus
Lolly van geitenkaas met een korst van pistache, cranberry en honing
Frietjes van zoete aardappel met truffelmayonaise
Pompoensoep met kokosroom, croutons & pompoenpitjes
Uienringen in een krokant jasje
flammkuchen met creme fraiche, brie & gestoofde appel
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie in salieboter
Pasteitjes gevuld met groenten, kerrie & rode peper
Turks brood met kruidenboter, aioli en tomatentapenade
Huisgemaakte friet met mayonaise
Frisse rauwkostsalade met thousand island dressing
Vis
Kreeftensoep met garnaaltjes
Pittige garnalen in knoflookolie
Rolletjes zalm met citroendressing
Kort gegrilde tonijn met sesamkorst en limoen-koriandermayonaise
Garnaaltjes met sla en cocktailsaus
Krokante sushi-rol met surimi, sesamsoja en Kewpie mayonaise
Kroketjes met garnalen
Garnalen in knoflookolie
Gekruide kibbeling met ravigotesaus
Gebakken tongfilet met beurre blanc
Zalm uit de oven met frisse limoensaus
Gebakken mosselen met knoflook & peterselie
Nagerechten
Klassiek Italiaans dessert met lange vingers, koffie en mascarpone
Wentelteefje met warme kersen
Huisgemaakte brownie met vanille-ijs
Karamel- en vanille-ijs met karamelsaus en stukjes karamel
Vanille macaron met pistache
Mini broodje gevuld met banketbakkersroom
Huisgemaakte hangop met stroopwafel & toffeesaus
Crème Brulée van Baileys
Warm chocolade taartje met zachte vulling
Brosse koekbodem met stevige karamel, afgetopt met chocola