• Kerkbuurt Kom Aan Tafel!
  • Restaurant Kom Aan Tafel!
  • Tonijn Kom Aan Tafel!

Onbeperkt tapas - dinsdag t/m zondag voor slechts 30,00 per persoon inclusief desserts

 

Bij groepen van 10 personen of meer werken wij met een groepsmenu

Vegetarisch

Brood & Smeersels (V)

Turks brood met kruidenboter, aioli en tomatentapenade

Olijven (V)

Gemarineerde olijven

Gevulde paprikaatjes (V)

Peppersweets gevuld met roomkaas

Nachos (V)

Tortillachips met crème fraîche & chilisaus

Knoflookchampignons (V)

Gebakken champignons in knoflook-kruidensaus

Caprese (V)

Spiesje met tomaat, mozzarella en basilicum

Kaaskroketjes (V)

Kroketjes met smeuïge kaas

Patatas bravas (V)

Aardappeltjes met aioli & chilisaus

Lolly geitenkaas (V)

Lolly van geitenkaas met een korst van pistache, cranberry en honing

Zoete aardappelfriet (V)

Frietjes van zoete aardappel met truffelmayonaise

Paprika-briesoep (V)

Huisgemaakt soepje van rode paprika en brie

Uienringen (V)

Uienringen in een krokant jasje

Mozzarella-sticks (V)

Mozzarella in een krokant jasje

Frietje met (V)

Huisgemaakte friet met mayonaise

Camembert (V)

Gefrituurde camembert met cranberrysaus

Frisse salade (V)

Frisse rauwkostsalade met thousand island dressing

Oesterzwambitterbal (V)

Bitterballen van oesterzwam

Vlees

Meloen & Ham

Galiameloen met serranoham

Gyros

Mini pita met gyros en tzatziki

Beef Tataki

Kort gegrilde ossenhaas met soja-sesamdressing en lente-ui

Pulled pork loempia

Loempia van pulled pork met coleslaw en barbecuesaus

Sticky ribs

Pittig gekruide spareribs

Chorizo-kroketjes

Kroketjes met chorizo

Geitenkaasjes met spek

Gebakken geitenkaasjes omwikkeld met spek en tijm-honing

Carpaccio

Carpaccio met pesto-crème

Varkenshaaspuntjes

Gebakken varkenshaas met rode portsaus

Lamsrack

Lamskotelet gemarineerd met verse kruiden

Mini burger

Mini hamburger met burgersaus

Ribeye

Gerookte ribeye met truffelmayonaise

Kip piri piri

Pittige kipfilet met ui en paprika

Ossenhaas

Ossenhaaspuntjes met paprika, lente-ui, champignons en teriyaki-saus

Kipsate

Huisgemaakte kipsate met satesaus

Biefstuk pepersaus

Biefstukje van Iers rund met pepersaus

Vis

Gamba's pil pil

Pittige garnalen in knoflookolie

Gerookte zalm

Rolletjes zalm met citroendressing

Tonijn tataki

Kort gegrilde tonijn met sesamkorst en limoen-koriandermayonaise

Garnalencocktail

Garnaaltjes met sla en cocktailsaus

Inktvisringen

Inktvis in een krokant jasje

Garnalenkroketjes

Kroketjes met garnalen

Knoflookgamba's

Garnalen in knoflookolie

Coquille

Gebakken coquille met notenboter

Tongfilet

Gebakken tongfilet met beurre blanc

Zalmfilet

Zalm uit de oven met frisse limoensaus

Vispotje

Stoofpotje van zalm, garnaal, mossel en koolvis met saffraansaus

Nagerechten

Bol ijs

Bolletje ijs uit onze ijssalon. Keuze uit: - aardbei sorbet - yoghurt limoncello - dark chocolate - cakebeslag

Sgroppino

Romige dessertcocktail van citroenijs, bruiswater en munt

Brownie on ice

Huisgemaakte brownie met vanille-ijs

Weckpotje

Karamel- en vanille-ijs met karamelsaus en stukjes karamel

Moestuintje

Munt in chocolademousse met ‘potgrond‘ van Oreo

Cheesecake

Cheesecake van passievrucht met een bodem van granola

Eton Mess

Klassiek dessert van aardbei, slagroom en merengue

Crème Brulée

Crème Brulée van Baileys

Chocolate Lava Cake

Warm chocolade taartje met zachte vulling

Millionaires Shortbread

Brosse koekbodem met stevige karamel, afgetopt met chocola en fleur de sel

- Gerechten met een (V) zijn vegetarisch -