• Kerkbuurt Kom Aan Tafel!
  • Restaurant Kom Aan Tafel!
  • Tonijn Kom Aan Tafel!

Onze koffie

 

Een kopje koffie bij Kom Aan Tafel! is altijd heerlijk vers en wordt gezet van versgemalen koffiebonen.

 

Voor een kopje "normale" koffie wordt gebruik gemaakt van bonen van Mundo Novo: handgeplukte, duurzaam en organisch verbouwde koffie. De Mundo Novo melange is een heerlijke zachte koffie. Vol, zacht en romig met een heel licht zoetige nasmaak. Zeer goed geschikt voor de hele dag door zijn volle en zachte smaak. Heerlijk aromatisch en zeer mooi gebrand.

 

Voor een echte Italiaanse espresso of cappuccino worden bonen gebruikt van Caffè Martella Maximum Class. Caffè Martella Maximum Class is een prachtige melange van 10% robusta en 90% arabica. Dat zie je meteen al aan de zeer mooie, dikke en smaakvolle crema. Een fijne zware body met heerlijke chocolade achtige tonen en een fantastische balans tussen bitter en zoet. Gewoonweg perfect voor degene die graag een stevige koffie drinkt zonder wrange bitter.

 

Al onze koffies worden gezet met onze Vibiemme espressomachine. Een krachtige machine met een nostalgische uitstraling. In deze espressomachine worden zogenaamde pistons met versgemalen koffie gezet, waarna binnen enkele seconden onder hoge druk heet water door de versgemalen koffie wordt geperst. Alleen zo krijgt u een goede koffie! Geen voorgemalen oude koffie en melkpoeders, maar altijd vers en speciaal voor u gezet.