• Tonijn Kom Aan Tafel!
  • Kerkbuurt Kom Aan Tafel!
  • Restaurant Kom Aan Tafel!

Onze ingredienten

 

Onze koks bereiden de gerechten op onze menukaart met voornamelijk dagverse ingrediënten. Ingrediënten die dagelijks worden aangeleverd door bewust geselecteerde leveranciers.

 

Met liefde voor het vak worden daar dagelijks verse soepen, gebak, sauzen en dressings ter begeleiding van de verschillende gerechten van gemaakt.

 

Voor onze dagelijkse ingrediënten werken wij samen met Sligro, een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in de horeca. Met passie voor eten voorziet Sligro ons van kwalitatieve dagverse producten. Hiervoor werkt Sligro nauw samen met zorgvuldig geselecteerde en gespecialiseerde dagversbedrijven, de zogenaamde Fresh Partners.

 

Naast de samenwerking met Sligro als onze totaalleverancier, kopen wij enkele van onze ingrediënten en producten in bij kleinere, gespecialiseerdere leveranciers. Zij kunnen ons net dat ene ingrediënt of product leveren, wat ons onderscheidend maakt. Over die bijzondere ingrediënten en producten leest u meer in het menu "Onze producten".